Εταιρεία

  • Προφίλ
  • Εγκαταστάσεις
  • Τεχνική Υποστήριξη

Προφίλ

Καλώς ήρθατε στην Πακοθερμική

Η εταιρεία μας, Πακοθερμική , πρωτοστατεί εδώ και 54 Χρόνια στο χώρο της εξοικονόμησης ενέργειας με ειδικά συστήματα θέρμανσης & ψύξης ειδικά με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης , με λέβητες φυσικού αερίου & πετρελαίου, αντλίες θερμότητας. Επίσης, εγκαθιστά και εφαρμόζει ολοκληρωμένα συστήματα γεωθερμίας, πισίνας, και ηλιακών συστημάτων. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να εγκαταστήσουν στο χώρο τους σύγχρονα συστήματα επεξεργασίας πόσιμου νερού.

Εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας αξιόπιστη και καθετοποιημένη εξυπηρέτηση, τόσο στην προμήθεια ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων και ενεργειακών εφαρμογών, όσο και στην έγκαιρη και πιστοποιημένη (ISO 9000/2008) εγκατάστασή τους, αλλά και την διαχρονική τους υποστήριξη με το πρότυπο aftersales τμήμα, που δημιουργήσαμε.

 


 

 

Το όραμα



Κατοχύρωση του πρωταγωνιστικού μας ρόλου σε εξειδικευμένες εφαρμογές θέρμανσης – ψύξης – ηλιακής ενέργειας και Γεωθερμίας
Επίκεντρό μας η Ικανοποίηση του πελάτη με διαρκή υποστήριξη
Όχημά μας η Τεχνογνωσία καθώς και ο ενθουσιασμός των στελεχών μας!

 

 


 

 

Εμπιστευτείτε μας γιατί…

 

 

 

Είμαστε κοντά σας 54 χρόνια και έχουμε την ΛΥΣΗ για Εσάς .

Συσσωρευμένη εμπειρία = Επιστήμη “Πλάτων”

 

 

 

 

 

 

 

Η Πακοθερμική είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες με πιστοποίηση REHAU – AUER – DELTA DORE – HEIMEIER – CINIER – BREM – Ah – PURMO – DRU – LACASTELLAMONTE.