Μαραθώνος 16, Θεσσαλονίκη 546 38
2310 940 506
20226332_1495786127146552_519340119_o

Η εταιρεία Πακοθερμική μετά  από την επιτυχημένη συγχώνευση με την εταιρεία Θεοδοσούδης ΕΠΕ, συνεχίζει την απόλυτη υποστήριξη των συνεργατών της, με την προμήθεια ενεργειακά καινοτόμων προϊόντων και εφαρμογών και την αξιόπιστη τεχνική τους κάλυψη με το ισχυρό τμήμα after sales service που δημιούργησε.

Ταυτόχρονα το νέο μελετητικό της τμήμα είναι σε θέση να καλύψει ολοκληρωμένα μελέτες ενεργειακής αναβάθμισης συστημάτων θέρμανσης και ψύξης, μελέτη και σχεδιασμό εξειδικευμένων ηλιοθερμικών συστημάτων για την κάλυψη του ΖΝΧ της θέρμανσης χώρων και την θέρμανση πισίνας όπως και την μελέτη και σχεδιασμό συστημάτων Θέρμανσης – Ψύξης – Δαπέδου – Οροφής – Τοίχου.

Εγκαινιάζουμε από σήμερα την νέα εποχή στη σχέση μας μαζί σας και σας υποσχόμαστε να σας κρατάμε ενημερωμένους για κάθε ενεργειακή εξέλιξη, τεχνολογία και προϊόν που θα ενδιαφέρει εσάς και τους πελάτες σας
Με newsletter, με κλειστά σεμινάρια ‘’ειδικού σκοπού’’ με διευρυμένα σεμινάρια επιμόρφωσης παρουσίασης νέων τεχνολογιών.
Ελάτε μαζί μας 

Έχουμε τη λύση για εσάς!

Μεγέθυνση κειμένου
Κουμπί αντίθεσης
Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησης από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι η παρεμπόδιση ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.