Θέρμανση

Ζεσταθείτε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά με τα νέα συστήματα θέρμανσης.

Κλιματισμός

Επειδή η δροσιά δεν είναι πολυτέλεια, ενημερωθείτε για τα έξυπνα συστήματα που κυκλοφορούν.

Ηλιακά συστήματα

Διαλέξτε ένα ηλιακό σύστημα στα μέτρα σας και χαλαρώστε το σώμα σας με ζεστό ντους συνέχεια.

Εξοικονομώ Αυτονομώ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία μας, Πακοθερμική , πρωτοστατεί εδώ και 58 Χρόνια στο χώρο της διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας με προηγμένα συστήματα θέρμανσης & ψύξης ειδικά με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης , με λέβητες φυσικού αερίου & πετρελαίου, και αντλίες θερμότητας. Επίσης, εγκαθιστά και εφαρμόζει ολοκληρωμένα συστήματα ύδρευσης, αποχέτευσης (βιολογικός καθαρισμός) , πισίνας, ηλιακών συστημάτων και γεωθερμίας. Ακόμα, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να εγκαταστήσουν στο χώρο τους σύγχρονα συστήματα (φίλτρα ενεργού άνθρακα-αντίστροφης ώσμωσης-λάμπες UV- αποσκληρυντές) επεξεργασίας πόσιμου νερού

Η εταιρεία Πακοθερμική μετά  από την επιτυχημένη συγχώνευση, το 2014, με την εταιρεία Θεοδοσούδης ΕΠΕ, συνεχίζει την απόλυτη υποστήριξη των συνεργατών και πελατών της,  εξασφαλίζοντας αξιόπιστη και καθετοποιημένη εξυπηρέτηση, τόσο στην προμήθεια ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων και ενεργειακών εφαρμογών, όσο και στην έγκαιρη και πιστοποιημένη (ISO 9000/2008) εγκατάστασή τους, αλλά και την διαχρονική τεχνική  τους υποστήριξη.

Ταυτόχρονα το νέο μελετητικό της τμήμα είναι σε θέση να καλύψει ολοκληρωμένα μελέτες ενεργειακής αναβάθμισης συστημάτων θέρμανσης και ψύξης, μελέτη και σχεδιασμό εξειδικευμένων ηλιοθερμικών συστημάτων για την κάλυψη του ΖΝΧ της θέρμανσης χώρων και την θέρμανση πισίνας όπως και την μελέτη και σχεδιασμό συστημάτων Θέρμανσης – Ψύξης – Δαπέδου – Οροφής – Τοίχου.

Εγκαινιάζουμε από σήμερα την νέα εποχή στη σχέση μας μαζί σας και σας υποσχόμαστε να σας κρατάμε ενημερωμένους για κάθε ενεργειακή εξέλιξη, τεχνολογία και προϊόν που θα ενδιαφέρει εσάς και τους πελάτες σας
Με newsletter, με κλειστά σεμινάρια ‘’ειδικού σκοπού’’ με διευρυμένα σεμινάρια επιμόρφωσης παρουσίασης νέων τεχνολογιών.
Ελάτε μαζί μας

Έχουμε τη λύση για εσάς!

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Κατοχύρωση του πρωταγωνιστικού μας ρόλου σε εξειδικευμένες εφαρμογές:

  • Θέρμανσης
  • Ψύξης
  • Ύδρευσης αποχέτευσης και πισίνας
  • Ηλιακής ενέργειας
  • Γεωθερμίας
  • Επεξεργασίας νερού

Επίκεντρό μας η Ικανοποίηση του πελάτη με διαρκή υποστήριξη

Επεξεργασία Νερού

Για ασφαλές, υγιεινό και καθαρό νερό, επιλέξτε μία απο τις λύσεις που προτείνουμε.

Σύστημα ύδρευσης

Για ασφαλές, υγιεινό και καθαρό νερό, επιλέξτε μία απο τις λύσεις που προτείνουμε.

Σύστημα αποχέτευσης

Για να κοιμάστε ήσυχοι χωρίς «ενοχλητικούς» ήχους αποχετεύσεων βρείτε τη λύση σήμερα.

Οι αξίες μας

Η εταιρεία Πακοθερμικη από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, σχεδιάζει και υλοποιεί, εγκαταστάσεις ατομικής και κεντρικής θέρμανσης με εξειδίκευση στην ενδοδαπέδια θέρμανση με λέβητες συμπύκνωσης φυσικού αερίου και πετρελαίου αλλά και αντλίες θερμότητας για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. επίσης ηλιακά συστήματα για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και υποστήριξη θέρμανσης, εγκαταστάσεις κλιματισμού, δίκτυα αποχέτευσης και ύδρευσης με συστήματα επεξεργασίας νερού και εγκαταστάσεις πισίνας. Πάντα με πιστοποιημένα υλικά που καλύπτουν και τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και εξειδικευμένα συνεργεία.

Ενδοδαπέδια εικόνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η εμπειρία ετών, η άριστη τεχνωγνωσία του τεχνικού μας προσωπικού και η συνέπεια μας σε συνδυασμό με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών, μεγάλων εταιρειών σε κάθε μας κατασκευαστικό και επισκευαστικό έργο αποτελούν τη συνταγή της επιτυχίας μας.

Τρόποι πληρωμής

*Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησης από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι η παρεμπόδιση ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.