Μαραθώνος 16, Θεσσαλονίκη 546 38
2310940506

Αξιοσημείωτα Έργα

Δικαστήρια Θεσσαλονίκης
Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
Πολυτεχνική σχολή Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης κτίρια 14-13-11-10
Ιερό Ναό Θεοσκέπαστης στην Εξοχή Θεσσαλονίκης
Hotel Αστόρια Θεσσαλονίκη
Hotel El GRECO

Δείτε την
Κάντε μας
Έχετε ερωτήσεις?
H

 Εταιρεία Πακοθερμική, που λειτουργεί με 60 Χρόνια συνεχή παρουσία στον χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών έργων, με πάρα πολλά πετυχημένα μεγάλα , μεσαία και μικρά έργα σε όλη την Ελλάδα, ενδεικτικά (βλέπε Α παράρτημα Reference List ) με έμπειρο τεχνικό και μελετητικό τμήμα.

Eπίσης διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία στην αξιολόγηση μεγάλων εγκαταστάσεων θέρμανσης – ψύξης ΖΝΧ και στην σύνταξη Τεχνικών προτάσεων , με έμφαση στην λειτουργικότητα της εγκατάστασης και την ενεργειακή εξοικονόμηση, με την απαιτούμενη τεκμηρίωση.

Με πρότυπο τεχνικό τμήμα, εκπαιδευμένους και αδειούχους τεχνικούς, πάντα υπό την επίβλεψη εργοδηγού είναι σε θέση να εγγυηθεί την άρτια οργάνωσηεπίβλεψη και εκτέλεση του έργου εντός χρονοδιαγράμματος.

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησης από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι η παρεμπόδιση ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.