Μαραθώνος 16, Θεσσαλονίκη 546 38
2310940506

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ενδοδαπέδια θέρμανση

Η ενδοδαπέδια θέρμανση αποτελεί την πιο μοντέρνα λύση θέρμανσης, δημιουργεί την τέλεια θερμοκρασία σε ένα χώρο, προφέρει θέρμανση τον χειμώνα και ψύξη το καλοκαίρι.

Τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των χώρων που προχωρούν σε ενδοδαπέδια θέρμανση πληθαίνει συνεχώς. Πως ακριβώς λειτουργεί ένα σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, ποια τα πλεονεκτήματα και πόσο συμφέρει τελικά η τοποθέτησή του;

Ένα σύγχρονο σύστημα θέρμανσης, πρέπει να θερμαίνει χωρίς να γίνεται αντιληπτό. Η ενδοδαπέδια θέρμανση αποκτά όλο και μεγαλύτερη εφαρμογή σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται, ουσιαστικά, για ένα σύστημα θέρμανσης αλλά και ψύξης στο οποίο το δάπεδο λειτουργεί ως αγωγός και ταυτόχρονα ως πομπός θερμότητας. Το ίδιο το δάπεδο, δηλαδή, μετατρέπεται σε ένα μεγάλων διαστάσεων θερμαντικό (ή ψυκτικό) σώμα.

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησης από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι η παρεμπόδιση ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.