Μαραθώνος 16, Θεσσαλονίκη 546 38
2310940506

Υπάρχουν τρία είδη αντλιών Θερμότητας

Αέρος – Αέρος

Εκμεταλλεύεται τα ποσά θερμότητας που υπάρχουν στον αέρα του περιβάλλοντος ακόμη και σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν (0°C) και τα αποδίδει στο εσωτερικό του κτιρίου μέσω του αέρα που βρίσκεται σε αυτό. Αποτελείται από δύο κύρια εξαρτήματα (όπως ένα τυπικό air condition) μια εξωτερική μονάδα και μια εσωτερική μονάδα.

Αέρος – Νερού

Εκμεταλλεύεται τα ποσά θερμότητας που υπάρχουν στον αέρα του περιβάλλοντος και θερμαίνει το χώρo, χρησιμοποιώντας ως μέσο το νερό που ρέει στα σώματα, στην ενδοδαπέδια θέρμανση ή στις τερματικές μονάδες νερού (Fan Coil Units). Κυκλοφορεί σε δύο τύπους Split Unit & Μοnobloc.

Γεωθερμική Αντλία

Εκμεταλλεύεται τη θερμότητα του εδάφους ή των υπόγειων νερών και μέσω αυτής θερμαίνει η ψύχει το νερό που ρέει στα σώματα, στην ενδοδαπέδια θέρμανση ή στις τερματικές μονάδες νερού (Fan Coil Units).

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησης από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι η παρεμπόδιση ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.