Μαραθώνος 16, Θεσσαλονίκη 546 38
2310940506
Παρακάτω θα δείτε και το φυλλάδιο με τις αντλίες θερμότητας από 6 kW έως 14 kW.

Αντλία Θερμότητας Υψηλών Θερμοκρασιών έως 70°C

Η Πακοθερμική, ως εμπορική εταιρεία και κατασκευάστρια ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων θα καλύψει όλες τις ανάγκες των κτιρίων στον τομέα της θέρμανσης.
Η Γαλλική εταιρεία Intuis – Auer είναι στο έπακρο της έρευνας και καινοτομίας για πάνω από 130 χρόνια. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε λύσεις θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης για οικιακές, κοινοτικές και εταιρικές εγκαταστάσεις.
Χάρη στις λύσεις πολλαπλής ενέργειας, η Intuis – Auer παρέχει την κατάλληλη λύση για να εξασφαλίσετε την άνεση και την ευεξία σας.
Μέσω της Intuis – Auer, μπορούμε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που εξοικονομούν ενέργεια, είναι εύκολα στην εγκατάσταση και φιλικά προς τον χρήστη. Είμαστε υπερήφανοι για την έντονα οικολογική μας προσέγγιση και όλα τα προϊόντα μας είναι σύμφωνα με τους νεότερους κανονισμούς θέρμανσης, Ευρωπαϊκούς και Γαλλικούς.
Όλα τα προϊόντα AUER είναι σχεδιασμένα, ανεπτυγμένα και κατασκευασμένα στο εργοστάσιό στη Β. Γαλλία.
Οι αντλίες θερμότητας έχουν αναπτυχθεί ειδικά από την INTUIS – AUER για να καλύψουν όλες τις ανάγκες θέρμανσης εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας!
Λειτουργούν ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (έως -20°C) ή σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Ο σχεδιασμός τους επιτρέπει να εγκατασταθούν τόσο στα βουνά όσο και στη θάλασσα!
Μετρήσεις σχετικά με τις αποδόσεις των Αντλιών Θερμότητας

Στοιχεία επικοινωνίας

    Προτιμήσεις απορρήτου
    Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησης από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι η παρεμπόδιση ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.