Μαραθώνος 16, Θεσσαλονίκη 546 38
2310940506

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Εφαρμογές Εξοικονόμησης Ενέργειας

Η Εταιρεία μας με πάνω από 60 Χρόνια παρουσίας στον χώρο των Η/Μ εγκαταστάσεων, διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία στην αξιολόγηση μεγάλων εγκαταστάσεων θέρμανσης και στην σύνταξη Τεχνικών προτάσεων , με έμφαση στην λειτουργικότητα της εγκατάστασης και την ενεργειακή εξοικονόμηση, με την απαιτούμενη τεκμηρίωση.

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και εφαρμογών που μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες των Η/Μ εγκαταστάσεων ενός μεγάλου κτηρίου με κεντρικό σύστημα θέρμανσης, με κορυφαία αυτή της Κεντρικής Απομακρυσμένης και Ασύρματης διαχείρισης BMS μέσο Internet της Κεντρικός απομακρυσμένος έλεγχος Delta Dore Γαλλίας

Εφαρμογές Αντλιών Θερμότητας

Η Πακοθερμική, ως εμπορική εταιρεία και κατασκευάστρια ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων θα καλύψει όλες τις ανάγκες των κτιρίων στον τομέα της θέρμανσης – ψύξης.
Η Γαλλική εταιρεία Auer είναι στο έπακρο της έρευνας και καινοτομίας για πάνω από 130 χρόνιαΠροσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε λύσεις θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης για οικιακέςκοινοτικές και εταιρικές εγκαταστάσεις.
Χάρη στις λύσεις πολλαπλής ενέργειας, η Auer παρέχει την κατάλληλη λύση για να εξασφαλίσετε την άνεση και την ευεξία σας.
Μέσω της Auer, μπορούμε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που εξοικονομούν ενέργειαείναι εύκολα στην εγκατάσταση και φιλικά προς τον χρήστη. Είμαστε υπερήφανοι για την έντονα οικολογική μας προσέγγιση και όλα τα προϊόντα μας είναι σύμφωνα με τους νεότερους κανονισμούς θέρμανσηςΕυρωπαϊκούς και Γαλλικούς.
Όλα τα προϊόντα AUER είναι σχεδιασμένα, ανεπτυγμένα και κατασκευασμένα στο εργοστάσιό στη Β. Γαλλία.
Οι αντλίες θερμότητας έχουν αναπτυχθεί ειδικά από την AUER για να καλύψουν όλες τις ανάγκες θέρμανσης εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας!
Λειτουργούν ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (έως -20°C) ή σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Ο σχεδιασμός τους επιτρέπει να εγκατασταθούν τόσο στα βουνά όσο και στη θάλασσα!

Ενδοδαπέδιες Εφαρμογές

Ενδοδαπέδια εικόνα

Η ενδοδαπέδια θέρμανση αποτελεί το πλέον σύγχρονο και οικονομικό τρόπο θέρμανσης κτιρίων και κατοικιών.

Το ζεστό νερό κυκλοφορεί σε σωλήνες εγκιβωτισμένους στο δάπεδο, ενώ η θέρμανση εκπέμπεται στο χώρο μέσω ακτινοβολίας.

Η θέρμανση διαχέεται ομοιόμορφα στο χώρο, προσδίδοντας αίσθημα θερμικής άνεσης.

Εφαρμογές Κλιματισμού

Μέσα από την σωστή μελέτη των χώρων προτείνει τις ιδανικές εφαρμογές. Κλιματισμού-Αερισμού, τόσο στον οικιακό όσο και στον επαγγελματικό κλιματισμό που εξασφαλίζουν την μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας και την ποιοτική ατμόσφαιρα , με ελάχιστη ηχητική όχληση.

Μέσα από τις σημαντικές συνεργασίες της με την TOSHIBAMITSUBISHICARRIER – η εταιρεία διαθέτει:

 • Μεγάλη γκάμα οικιακών split.
 • Ημικεντρικά συστήματα : Λύσεις για κάθε εφαρμογή από απλά καναλάτα έως πολυδιαιρούμενα συστήματα VRV.
 • Κεντρικά συστήματα νερού : Δισωλήνια ή τετρασωλήνια συστήματα με ψύκτες και fan coil.
Η Πακοθερμική στον τομέα του κλιματισμού διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία, πολυετή εμπειρία και ένα ευρύ φάσμα επώνυμων προϊόντων.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΝΕΡΟΥ

Picture of running water
Φίλτρα πόσιμου νερού

Η Πακοθερμική σας σκέφτεται, και στον τομέα του πόσιμου νερού,
σας προτείνει υπεύθυνες και προηγμένες λύσεις για το φιλτράρισμα, την απολύμανση αλλά και την αποσκλήρηνση του νερού σας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

Η Πακοθερμική, ανεβάζει τον πήχη των δραστηριοτήτων της και στον τομέα της πισίνας, με εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα. Καλύπτει, με άριστες προδιαγραφές ένα σύνολο από ειδικές εφαρμογές και λύσεις

Θέρμανση πισίνας με ηλιακή ενέργεια

Τα ηλιακά συστήματα HELIONAL προσφέρουν την ποι ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση για την θέρμανση της πισίνας σας.
Συνδυάζουν κορυφαία τεχνολογία με την 40χρονη εμπειρία της HELIONAL στον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλιακών συστημάτων.

Προσομοίωση ηλιακού συστήματος θέρμανσης πισίνας
 • Κλιματολογικά στοιχεία: Περιοχή Αθηνών
 • 10 συλλέκτες FPS 2.0 (επιφάνεια 20m²) με κλίση 35ο και νότιο προσανατολισμό
 • Εξωτερική πισίνα χωριτικότητας 90m³
 • Χρήση από 5 άτομα ημερησίως
 • Περίοδος λειτουργίας Απρίλιος – Οκτώβριος
 • Χρήση καλύμματος 19:00 – 7:00
 • Ηλιακή ενέργεια (kWh)
 • Ηλιακή κάλυψη (kWh)
Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησης από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι η παρεμπόδιση ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.