Μαραθώνος 16, Θεσσαλονίκη 546 38
2310940506

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Ενδοδαπέδια εικόνα

Ενδοδαπέδιες Εφαρμογές Rehau

Θαλπωρή, υγιεινή ατμόσφαιρα και εξοικονόμηση ενέργειας.
Το προηγούμενο ενδοδαπέδιο σύστημα Rehau σας βοηθάει να εξασφαλίσετε ομοιόμορφη κατανομή της θέρμανσης σε ολόκληρο το σπίτι σας, απαλλάσσοντας τους χώρους σας από τα “αναγκαία” θερμαντικά σώματα.

Η ενδοδαπέδια θέρμανση αποτελεί πλέον σύγχρονο και οικονομικό τρόπο θέρμανσης κτιρίων και κατοικιών. Το ζεστό νερό κυκλοφορεί σε σωλήνες εγκιβωτισμένους στο δάπεδο, ενώ η θέρμανση εκπέμπεται στο χώρο μέσω ακτινοβολίας. Η θέρμανση διαχέεται ομοιόμορφα στο χώρο, προσδίδοντας αίσθημα θερμικής άνεσης.

Εφαρμογές Κλιματισμού

Μέσα απο την σωστή μελέτη των χώρων προτείνει τις ιδανικές εφαρνμογές τόσο στον οικιακό όσο και στον επαγγελματικό κλιματισμό που εξασφαλίζουν την μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του θορύβου.

Μέσα από τις σημαντικές συνεργασίες της με την DAIKIN – GREE – MITSUBISHI η εταιρεία διαθέτει:

 • Μεγάλη γκάμα οικιακών split.
 • Ημικεντρικά συστήματα : Λύσεις για κάθε εφαρμογή από απλά καναλάτα έως πολυδιαιρούμενα συστήματα VRV.
 • Κεντρικά συστήματα νερού : Δισωλήνια ή τετρασωλήνια συστήματα με ψύκτες και fan coil.
Η Πακοθερμική στον τομέα του κλιματισμού διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία, πολυετή εμπειρία και ένα ευρύ φάσμα επώνυμων προϊόντων.

Συστήματα φιλτραρίσματος νερού

Φίλτρα πόσιμου νερού

Η Πακοθερμική σας σκέφτεται, και στον τομέα του πόσιμου νερού,
σας προτείνει υπεύθυνες και προηγμένες λύσεις για το φιλτράρισμα, την απολύμανση αλλά και την αποσκλήρηνση του νερού σας.

Εγκαταστάσεις Πισίνας

Η Πακοθερμική, ανεβάζει τον πήχη των δραστηριοτήτων της και στον τομέα της πισίνας, με εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα. Καλύπτει, με άριστες προδιαγραφές ένα σύνολο από ειδικές εφαρμογές και λύσεις

Θέρμανση πισίνας με ηλιακή ενέργεια

Τα ηλιακά συστήματα HELIONAL προσφέρουν την ποι ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση για την θέρμανση της πισίνας σας.
Συνδυάζουν κορυφαία τεχνολογία με την 40χρονη εμπειρία της HELIONAL στον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλιακών συστημάτων.

Προσομοίωση ηλιακού συστήματος θέρμανσης πισίνας
 • Κλιματολογικά στοιχεία: Περιοχή Αθηνών
 • 10 συλλέκτες FPS 2.0 (επιφάνεια 20m²) με κλίση 35ο και νότιο προσανατολισμό
 • Εξωτερική πισίνα χωριτικότητας 90m³
 • Χρήση από 5 άτομα ημερησίως
 • Περίοδος λειτουργίας Απρίλιος – Οκτώβριος
 • Χρήση καλύμματος 19:00 – 7:00
 • Ηλιακή ενέργεια (kWh)
 • Ηλιακή κάλυψη (kWh)

Εφαρμογές Εξοικονόμησης Ενέργειας

Delta Dore λογότυπο

Η Εταιρεία μας με πάνω από 55 χρόνια παρουσίας στον χώρο των Η/Μ εγκαταστάσεων, διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία στην αξιολόγηση μεγάλων εγκαταστάσεων θέρμανσης και στην σύνταξη Τεχνικών προτάσεων , με έμφαση στην λειτουργικότητα της εγκατάστασης και την ενεργειακή εξοικονόμηση, με την απαιτούμενη τεκμηρίωση.

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και εφαρμογών που μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες των Η/Μ εγκαταστάσεων ενός μεγάλου κτηρίου με κεντρικό σύστημα θέρμανσης, με κορυφαία αυτή της Κεντρικής Απομακρυσμένης και Ασύρματης διαχείρισης BMS μέσο Internet της Κεντρικός απομακρυσμένος έλεγχος Delta Dore Γαλλίας

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησης από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι η παρεμπόδιση ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.