σχεδιασμός Luigi Brembilla

Το SPH-PLATT είναι η πλάκα ακτινοβολίας με τέλεια επίπεδες και λείες επιφάνειες: η αληθινή απλότητα της μορφής είναι το μέγιστο πράγμα. Τοποθετημένο κατακόρυφα στα πιο παραδοσιακά χρώματα ή με τελειώματα όπως χρυσό, φύλλο αργύρου ή ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής τεχνολογίας, το SPH-PLATT προκαλεί αδιέξοδο στον παραλογισμό του απροσδόκητου.
Το SP-PLATT είναι μια τέλεια επίπεδη, ομαλή πλάκα ακτινοβολίας. Έρχεται στην απλή οριζόντια έκδοση (SPv) ή με πλάκες ακτινοβολίας τοποθετημένες στο πίσω μέρος σε διαφορετικά ύψη (SPLv). Τα πλακίδια S-Platt είναι βαμμένα με λευκή βαφή SB9010 ως πρότυπο. μετά από αίτημα, γυαλιστερό, σατινέ ματ ή μεταλλικές αποχρώσεις και το νέο sablé τελειώνει στη λίστα χρωμάτων Brem. Ιδανικό για καλλιτεχνική απόδοση, όπως ζητήθηκε

Η πλάκα ακτινοβολίας SP-PLATT είναι διαθέσιμη με φινίρισμα από ανοξείδωτο ατσάλι σατέν: ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο φινίρισμα που συνδυάζει την τεχνική αίσθηση, το σύγχρονο πνεύμα και την ουσία.

Λαμιναρισμένες πλάκες ακτινοβολίας από ανοξείδωτο χάλυβα κατόπιν αιτήματος

Η πλάκα ακτινοβολίας SP-PLATT διατίθεται με άλλα τελειώματα σε επιχρυσωμένα φύλλα και ασημένια φύλλα με πολύτιμη πρωτοτυπία που δημιουργεί ασυνήθιστη ατμόσφαιρα. Στον κωδικό παραγγελίας, δηλώστε το γράμμα: O για επιχρυσωμένο / A για φινίρισμα φύλλων αργύρου.

Ο πίνακας S – PLATT: μια μινιμαλιστική, ομαλή και επίπεδη επιφάνεια που μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί οριζόντια. Διατίθεται στην απλή οριζόντια έκδοση (SP..V) ή στην έκδοση με ακτινωτά πτερύγια σε διάφορα μεγέθη στο πίσω μέρος (SPL..V).

Κοινοποίηση:
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι Προβολή Καλαθιού Ολοκλήρωση παραγγελίας
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών Προβολή λίστας επιθυμιών
Το προϊόν καταργήθηκε από τη λίστα επιθυμιών