Ένα σχέδιο ιαπωνικού και σύγχρονου πνεύματος. Αποκλειστικό και μικρό σε μέγεθος, το θερμοσίφωνα EDO bath 130 φέρνει μια μοναδική καλλιτεχνική και μεταλλική πινελιά που συνδυάζεται με εξαιρετική ζεστασιά άνεσης. Πολύ πρακτικό και διακριτικό, ο φυσητήρας CINIER σάς επιτρέπει να θερμαίνετε το μπάνιο σχεδόν αμέσως, ενώ επωφελείστε από την ακτινοβολία της πέτρας Olycale για να στεγνώσετε τις πετσέτες ή το μπουρνούζι σας.

Κοινοποίηση:
Εταιρία
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Τεχνολογίες
OLYCALE®
Εγκατάσταση
Χρώμα
Εταιρία
Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ζωγραφισμένα στο χέρι από τον καλλιτέχνη. Δυνατότητα άλλου προσαρμοσμένου χρώματος. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό.

Μία ή δύο μπρούτζινες μπάρες από χρώμιο CINIER ενσωματωμένες στην πέτρα Olycale®. Επιλογή: Ματ μαύρο ή λευκό σατέν μπαρ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να καθοριστεί κατά την παραγγελία.

Το καλοριφέρ διατίθεται σε 3 διαστάσεις:

 • 130 Χ 46,5 εκ

Ηλεκτρική έκδοση: 650 W

Έκδοση ζεστού νερού: 579 W

 • 150 x 46,5 εκ

Ηλεκτρική έκδοση: 750 W, επιλογή Blower: +1000 W

Έκδοση ζεστού νερού: 669 W, επιλογή ανεμιστήρα: +1000 W

 • 182 x 46,5 εκ

Ηλεκτρική έκδοση: 900 W, επιλογή Blower: +1000 W

Έκδοση ζεστού νερού: 802 W, επιλογή ανεμιστήρα: +1000 W

Φτιάχτηκε στη Γαλλία

Τεχνολογίες
 • Ράγα πετσετών: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είδος που πρέπει να καθοριστεί κατά την παραγγελία. Οι ράβδοι στερέωσης είναι ενσωματωμένοι στην πέτρα Olycale® κατά την κατασκευή του καλοριφέρ. Επομένως, δεν είναι δυνατή η μεταγενέστερη τροποποίηση των ράβδων.
 • Olycale® stone: Μετά από 7 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, τα εργαστήρια CINIER έχουν αναπτύξει την πέτρα Olycale®, μια φυσική πέτρα, που συνθλίβονται και στη συνέχεια αναδιαρθρώθηκαν ειδικά για να εκπέμπουν θερμότητα υψηλής απόδοσης.
 • Το σώμα θέρμανσης: έκδοση HOT WATER (Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 442-2) ή ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ έκδοση (ποιότητα CE και πρότυπο ασφάλειας ηλεκτρικής ενέργειας).
 • Boosted Version: Μια νέα επιλογή που αυξάνει την ισχύ θέρμανσης κατά περίπου 40% στην έκδοση ηλεκτρικού ή ζεστού νερού.
 • Εξοικονόμηση ενέργειας: Προσαρμόζοντας τη δύναμη του ψυγείου σας στις πραγματικές ανάγκες και μειώνοντας τη θερμοκρασία περιβάλλοντος κατά μερικούς βαθμούς κατά τη διάρκεια της νύχτας ή όταν είστε μακριά, ο κανονισμός CINIER σας προσφέρει πραγματική εξοικονόμηση ενέργειας, από 20 έως 30%.
 • Επιλογή φυσήματος: πολύ αθόρυβη και αποτελεσματική, η επιλογή φυσήματος επιτρέπει μια πολύ γρήγορη αύξηση της θερμοκρασίας (+ 2/3 ° C σε λιγότερο από 10 λεπτά στο μπάνιο σας). Αυτή η επιλογή επιτρέπει επίσης στο μπάνιο να θερμαίνεται γρήγορα εκτός εποχής εάν το καλοριφέρ είναι σε έκδοση ζεστού νερού, για παράδειγμα και ο λέβητας δεν είναι ακόμη ενεργοποιημένος.
OLYCALE®

Γιατί τα καλοριφέρ CINIER Olycale είναι αποδοτικά;

Μετά από 7 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, τα εργαστήρια CINIER ανέπτυξαν την πέτρα OLYCALE®: μια φυσική πέτρα, συνθλιμμένη και στη συνέχεια αναδιάρθρωση ειδικά για να εκπέμπει θερμότητα υψηλής απόδοσης.

Η πέτρα Olycale® έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 1. Θερμική  : απόδοση συσσώρευσης και απελευθέρωσης θερμότητας (ποιότητα του ζεύγους ακτινοβολίας / θερμικής αδράνειας, που καθιστά δυνατή τη «συσσώρευση» και «ομαλή» εκπομπή θερμότητας)
 2. Αφής  : απαλότητα του υλικού και πολύ ευχάριστη αφή.
 3. Σχεδιασμός  : λεπτότητα της πέτρας που επιτρέπει τη δημιουργία γλυπτών πραγματικής τέχνης.
 4. Μακροζωία  και αντοχή του ορυκτού.
 5. Οικολογική  : Φυσικής προέλευσης (ένα βουνό στα Πυρηναία της Γαλλίας), η πέτρα Olycale® αποτελείται κυρίως από φυσικά υλικά.

Μια πραγματική εναλλακτική λύση για το χάλυβα, το χυτοσίδηρο ή το αλουμίνιο, η πέτρα OLYCALE®, λόγω των ιδιοτήτων της ακτινοβολίας και ασύγκριτης θερμικής αδράνειας, είναι το υλικό επιλογής για άνεση.

 

 • Πώς λειτουργεί ένα καλοριφέρ CINIER olycale;

  Κάθε καλοριφέρ CINIER μελετάται και σχεδιάζεται για να προσφέρει εξαιρετική άνεση θέρμανσης. Η τεχνολογία τους βασίζεται σε 3 βασικές ιδιότητες:

  • η λάμψη της πέτρας Olycale®
  • επίδραση μάζας / θερμική αδράνεια
  • χαμηλή θερμοκρασία εκπομπής θερμότητας χάρη στη ρύθμιση και στις μεγάλες επιφάνειες διάχυσης

  Πέτρα Olycale®: λευκή φυσική πέτρα από τα Πυρηναία, η πέτρα Olycale® συνθλίβεται και στη συνέχεια αναδιαρθρώνεται ειδικά στα εργαστήρια Cinier προκειμένου να εκπέμψει θερμότητα υψηλής απόδοσης.

  Με αδράνεια κοντά στο χυτοσίδηρο, η πέτρα Olycale® έχει ασύγκριτες ιδιότητες ακτινοβολίας που παρέχουν απαλή και πολύ ομοιογενή θερμότητα.

  Η λειτουργία τους είναι εντελώς αθόρυβη.

 • Ποια είναι η αρχή της θέρμανσης;

  Το φαινόμενο θερμικής μάζας (ονομάζεται επίσης αδράνεια):  Η θερμική μάζα της πέτρας Olycale® παρέχει μια λειτουργία «συσσώρευσης» και «εξομάλυνσης» της εκπομπής θερμότητας. Σας επιτρέπει να εκπέμψετε μια «απαλή θερμότητα» που τυλίγει, για να διατηρεί μόνιμα το δωμάτιο στη σωστή θερμοκρασία, ενώ σας παρέχει εξαιρετική άνεση.

  Χαμηλή θερμοκρασία:
  Η μεγάλη επιφάνεια των καλοριφέρ και η ακριβής ρύθμισή τους επιτρέπουν τη θέρμανση σε χαμηλή θερμοκρασία χωρίς καμία κυκλοφορία αέρα (απόλυτη αθόρυβη λειτουργία). Ο αέρας στο δωμάτιο δεν στεγνώνει, είναι πιο υγιεινός και πιο ευχάριστος να αναπνέει.
  Αυτή η χαμηλή θερμοκρασία ακτινοβολία αποτρέπει τη μεταφορά (πηγή απώλειας θερμότητας). Δεν δημιουργεί σκόνη και σέβεται το επίπεδο υγρασίας που απαιτείται για την ποιότητα του αέρα και την καλή υγεία.

 • Πόση πίεση μπορούν να αντισταθούν τα καλοριφέρ CINIER ζεστού νερού;

  Για εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης με λέβητα και κυκλοφορία νερού:

  Σώμα θέρμανσης:
  Στην έκδοση κεντρικής θέρμανσης, το σώμα θέρμανσης των θερμαντικών σωμάτων CINIER αποτελείται από συμπαγείς χαλκοσωλήνες, επικαλυμμένους με μια συγκεκριμένη αντιδιαβρωτική και αντιδιαστολική διαδικασία για τέλεια σιωπή και αξιοπιστία.

  Δοκιμασμένο σε 25 bar, τα θερμαντικά σώματα CINIER μπορούν να έχουν πιθανή πίεση λειτουργίας έως και 10 bar (γενικά, οι πιέσεις στα σπίτια στην Ευρώπη είναι 2 έως 5 bar). Το σώμα θέρμανσης χαλκού – περίπου 50 μέτρα ανά καλοριφέρ – είναι απόλυτα ισορροπημένο, εξαιρετικά συμπαγές και εξασφαλίζει τη βέλτιστη κυκλοφορία ζεστού νερού.

  Στη συνέχεια, το σώμα θέρμανσης ενσωματώνεται πλήρως στην πέτρα Olycale χάρη σε μια αποκλειστική τεχνολογική διαδικασία. Έτσι θερμαίνουν εσωτερικά ολόκληρη την επιφάνεια και την πολύ μεταλλική μάζα του καλοριφέρ, η οποία διαχέει μια φυσική και μακράς διάρκειας θερμότητα.

  Όλα τα υδραυλικά ψυγεία CINIER ελέγχονται σύμφωνα με το πρότυπο EN442-2 από αναγνωρισμένο ανεξάρτητο εργαστήριο. Η ποιότητά τους ελέγχεται και είναι εγγυημένη.

 • Πώς να συνδέσετε υδραυλικά ένα ψυγείο ζεστού νερού CINIER;

  Σύνδεση:
  Παρέχετε εσοχές, εάν είναι δυνατόν, για να αποφύγετε την εμφάνιση ορατών σωλήνων.
  Διαγράμματα τεχνικής σύνδεσης και διαστάσεις κεντρικής απόστασης παρέχονται κατόπιν αιτήματος.
  Προγραμματίστε τις προσδοκίες αναχώρησης και επιστροφής με αρσενικό στέλεχος αγκώνα
  Οι συνδέσεις γίνονται από εύκαμπτες (παρέχονται με αγκώνα, εξαρτήματα και σφίξιμο κλειδί).

  Για κάθε συσκευή παρέχονται επίσης θερμοστατική βαλβίδα Oventrop και ρυθμιστικό μπλουζάκι.

  Ειδικότητα και καινοτομία CINIER:

  Η βρύση καθώς και οι συνδέσεις κρύβονται πίσω από τη συσκευή για να διατηρήσουν πλήρως την αισθητική κάθε δημιουργίας Cinier.

 • Πώς υπολογίζονται οι δυνάμεις των θερμαντικών σωμάτων ζεστού νερού CINIER;

  Ισχύς:
  Οι δυνάμεις υπολογίζονται σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 442-2 σε δέλτα T 50 (μέση θερμοκρασία νερού θέρμανσης 70 ° C για 20 ° C σε περιβάλλον). Ελέγχονται από αναγνωρισμένο ανεξάρτητο εργαστήριο.

  Κατόπιν αιτήματος, μπορούμε επίσης να σας δώσουμε τη δύναμη για ένα δέλτα T 60 (μέση θερμοκρασία νερού θέρμανσης 80 ° για 20 ° σε περιβάλλον) ή δέλτα T30 (μέση θερμοκρασία νερού θέρμανσης 50 ° για 20 ° σε περιβάλλον.) Για άλλα T δέλτα, ρωτήστε μας για τον κατάλογο των δυνάμεων CINIER

 • Πώς λειτουργούν οι ηλεκτρικοί θερμαντήρες Cinier;

  Σώμα θέρμανσης: Το σώμα θέρμανσης των ηλεκτρικών θερμαντικών σωμάτων CINIER αποτελείται από ένα ειδικό διπλό μονωμένο καλώδιο θέρμανσης που δεν μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Το καλώδιο CINIER κατανέμεται ομοιόμορφα σε ολόκληρη την επιφάνεια του σώματος θέρμανσης. Ο τελευταίος είναι εφοδιασμένος με θερμικό περιοριστή τριχοειδούς ασφαλείας 2 μέτρων, εξαλείφοντας κάθε κίνδυνο υπερθέρμανσης και κλάσης II.

  Στη συνέχεια, το σώμα θέρμανσης ενσωματώνεται πλήρως στην πέτρα Olycale χάρη σε μια αποκλειστική τεχνολογική διαδικασία. Έτσι θερμαίνουν εσωτερικά ολόκληρη την επιφάνεια και την πολύ μεταλλική μάζα του καλοριφέρ, η οποία διαχέει μια φυσική και μακράς διάρκειας θερμότητα.

  Όλα τα ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα CINIER επωφελούνται από την κατηγορία II και το ευρωπαϊκό πρότυπο CE. Η ποιότητα και η ασφάλειά τους ελέγχονται και είναι εγγυημένα.

  Σύνδεση:
  Αρκεί μια απλή ηλεκτρική παροχή. Ισχύει στα πρότυπα 230V / 50Hz στην Ευρώπη και διεθνώς

  Επιλογή: Για εξαγωγή (ΗΠΑ ή Ιαπωνία), η CINIER μπορεί να κατασκευάσει θερμαντήρα 120 Volt ή 100 Volt κατόπιν αιτήματος.

 • Πώς ρυθμίζονται τα ηλεκτρικά καλοριφέρ Cinier; Ποιοι θερμοστάτες;

  2 πιθανές επιλογές αποτελεσματικών θερμοστατών εξοπλίζουν ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα CINIER:

  • Για καλοριφέρ ROC, παρέχεται στάνταρ τηλεχειρισμός DeltaDore με δυνατότητα προγραμματισμού X3D. Σοβαρό και λευκό σχέδιο, είναι πολύ αποτελεσματικό.
  • Για τη ξενοδοχειακή βιομηχανία, στη σειρά ROC, είναι δυνατόν να υπάρχει μια έκδοση με χειροκίνητο θερμοστάτη στο ψυγείο: στρογγυλό, στυλ “πενήντα”, είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Μπορεί να συνδυαστεί με το σύστημα οικιακού αυτοματισμού του ξενοδοχείου.
  • Για όλα τα άλλα καλοριφέρ CINIER Olycale, προσφέρουμε έναν υψηλής ποιότητας απομακρυσμένο θερμοστάτη Deltadore υψηλής ποιότητας στάνταρ. Πολύ πρακτικό και πολύ εύκολο στη χρήση, μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο ή να τοποθετηθεί σε ένα έπιπλο. Δουλεύοντας με την τεχνολογία ραδιοφώνου, μπορεί να ελέγχει ταυτόχρονα πολλαπλά καλοριφέρ. Αυτός ο θερμοστάτης είναι επίσης ιδανικός για θερμαντήρες πετσετών CINIER. Εξοπλισμένο με προγραμματισμό για την αυτόματη διαχείριση της άνεσής σας για 7 ημέρες και 24 ώρες την ημέρα.

  Προσαρμόζοντας έτσι τη δύναμη των θερμαντικών σωμάτων σας στις πραγματικές ανάγκες και μειώνοντας τη θερμοκρασία περιβάλλοντος κατά μερικούς βαθμούς κατά τη διάρκεια της νύχτας ή όταν είστε μακριά, ο κανονισμός CINIER X2D σάς προσφέρει πραγματική εξοικονόμηση ενέργειας, από 20 έως 30%.

  Κατόπιν αιτήματος, μπορούμε να παρέχουμε έναν θερμοστάτη X3D (που μπορεί να συνδεθεί με το κουτί αυτοματισμού οικίας DeltaDore) αντί για το X2D.

  Όλα τα θερμαντικά σώματα Cinier σε ηλεκτρική έκδοση επωφελούνται από το πρότυπο CE.

  Η ποιότητά τους ελέγχεται και είναι εγγυημένη.

   

Εγκατάσταση

Παρέχετε σε 2 σώματα

Ηλεκτρική σύνδεση :

Καλώδιο τροφοδοσίας 230 V για σύνδεση σε επιτοίχια ηλεκτρική είσοδο – Περιλαμβάνεται θερμοστάτης X3D – Οδηγίες εγκατάστασης κατόπιν αιτήματος

Σύνδεση ζεστού νερού:

10 cm κεντρική απόσταση – Οδηγίες και διαγράμματα σύνδεσης κατόπιν αιτήματος

Θερμοστατική βαλβίδα, μπλουζάκι ρύθμισης και σωλήνες σύνδεσης παρέχονται στάνταρ με κάθε ψυγείο CINIER

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι Προβολή Καλαθιού Ολοκλήρωση παραγγελίας
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών Προβολή λίστας επιθυμιών
Το προϊόν καταργήθηκε από τη λίστα επιθυμιών