Μαραθώνος 16, Θεσσαλονίκη 546 38
2310940506

Η χρήση του φυσικού αερίου δίνει την δυνατότητα εγκατάστασης τζακιού εκεί που δεν μπορούμε να τοποθετήσουμε κανονική εστία λόγω καμινάδας.

Όπως βέβαια μας δίνεται και η δυνατότητα να μετατρέψουμε κλασσικά τζάκια ξύλου σε τζάκια με φυσικό αέριο

Η εταιρεία Πακοθερμική σας προτείνει τα τζάκια φυσικού αερίου της Ολλανδικής εταιρείας DRU που έχουν σχεδιαστεί ώστε να αναδεικνύουν και να θερμαίνουν τον χώρο σας – είτε έχετε προτίμηση για τη σύγχρονη είτε για την παραδοσιακή διακόσμηση.

Εσείς δεν θα έχετε καμία έλλειψη επιλογών, δεδομένου ότι υπάρχουν πάνω από τριάντα διαφορετικά μοντέλα. Καθένα από αυτά έχει διαφορετική επιλογή πρόσοψης, χρώματα εστίας και επένδυσης. Έτσι είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε ένα συνδυασμό που θα εναρμονιστεί με το δικό σας τρόπο ζωής.

Οι εστίες αερίου DRU δεν είναι απλά ευχάριστες στο μάτι, είναι μία από τις πιο εξελιγμένες συσκευές θέρμανσης του πλανήτη.

Ο συνδυασμός σύγχρονου styling με την σύγχρονη τεχνολογία φυσικού αερίου, παρέχουν θέρμανση με ασφάλεια, άνεση καθώς και υψηλή αισθητική.

Από απλό τζάκι όπως το «Μετρό», μέχρι τα πιο παραδοσιακά σχέδια όπως το «Castello», τα τζάκια αερίου DRU παρέχουν πληθώρα επιλογών, και με την οικονομία και την αποδοτικότητα του φυσικού αερίου, η θέρμανση του σπιτιού σας δεν χρειάζεται να κοστίσει μια περιουσία.

Η DRU ειναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τους πιό πρόσφατους κανονισμούς ποιοτικής πιστοποίησης του ISO 9002. Επιπλέον όλα τα προιόντα DRU έχουν το σήμα CE και υπόκεινται σε ετήσια επιθεώρηση από την BSI.

  • front fireplaces
  • tunnel fireplaces
  • freestanding fireplaces
  • 2 and 3 sided fireplaces
  • Global fireplaces
  • accessories
  • technical specifications

Leave a comment

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησης από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι η παρεμπόδιση ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.