σχεδιασμός Luigi Brembilla

Συνυφασμένα τετράγωνα και ορθογώνια για να δημιουργήσετε ένα ψυγείο με ασυνήθιστη εμφάνιση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θερμαντήρας πετσετών ή απλά διακοσμητικό σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Τα γεωμετρικά σχήματα μπορούν να πολλαπλασιαστούν κατά βούληση, οδηγώντας πάντα σε ένα αρμονικό σύνολο.

Χρησιμοποιούνται μεγάλοι, διαφορετικά συναρμολογημένοι, ορθογώνιοι σωλήνες για την παραγωγή CROSS-Q. Καινοτόμα καλοριφέρ χάρη σε γωνίες 90 ° και ισχυρά γεωμετρικά σχήματα (τετράγωνα και ορθογώνια) που κάθεται το ένα πάνω στο άλλο ή είναι συνυφασμένα.

Το CROSS μπορεί να διατίθεται σε μια συναρπαστική έκδοση συνδυασμού χρωμάτων. όχι περισσότερα από τέσσερα επικαλυπτόμενα στοιχεία. Μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων: το διάγραμμα χρώματος Brem περιλαμβάνει 80 διαφορετικές αποχρώσεις με γυαλιστερό, μεταλλικό, σατέν και σαμπλέ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θερμαντήρας πετσετών ή απλά διακοσμητικό σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Το CROSS έρχεται επίσης σε μια αριστοκρατική έκδοση με φινίρισμα από επιχρυσωμένο φύλλο ή ασημί φύλλο για ειδικά εφέ. όχι περισσότερα από τρία στοιχεία επικαλύψεως. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θερμαντήρας πετσετών ή απλά διακοσμητικό σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Κοινοποίηση:
Εταιρία
Αξεσουάρ
Μοντέλα
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Χρώμα
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι Προβολή Καλαθιού Ολοκλήρωση παραγγελίας
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών Προβολή λίστας επιθυμιών
Το προϊόν καταργήθηκε από τη λίστα επιθυμιών